Monday, July 4, 2011

Hari Kedua puluh dua Leftwings | Shooting LEFTWINGS 02

LEFTWINGS
Tak Rugged Kalau Hidup Tak Rock & RollHari Kedua puluh dua Leftwings | Shooting LEFTWINGS 02
Tarikh | 02 Julai 2011
Lokasi | Damansara

Hari kedua pengembaraan LEFTWINGS yang tidak berjalan dengan lancar disebabkan beberapa masalah seperti system bunyi tidak berfungsi, fius penyalur elektrik terbakar, masalah timing semasa shooting babak penting LEFTWINGS serta lakonan yang tidak mencapai kehendak dan tahap yang dimahukan oleh abang Chal.

Ini menyebabkan pengambaraan berjalan agak lama dari yang dijangkakan demi mencapai apa yang abang Chal mahukan di dalam filem ini. Masalah yang dihadapi seperti di atas juga adalah salah satu sebab pengambaraan hari ini habis dengan agak lambat.

Walaupun setiap pelakon dan krew LEFTWINGS sudah agak keletihan, akan tetapi mereka memberikan komitmen dan bersungguh-sungguh menjayakan babak ini kerana babak ini merupakan salah satu babak yang terpenting di dalam jalan cerita LEFTWINGS yang mana ia akan menjelaskan asal-usul penubuhan band LEFTWINGS.

Watak utama yang berjaya mencuri tumpuan hari ini adalah krew di sebalik tabir pembikinan LEFTWINGS kerana mereka bersungguh-sungguh menjayakan babak ini mengikut apa yang dimahukan oleh abang Chal.


Siapakah watak utama yang akan mencuri tumpuan esok? Kita tunggu dan lihat…Tak Rugged Kalau Hidup Tak Rock & Roll…
http://www.facebook.com/pages/Leftwings/161114957287951

No comments:

Post a Comment